Közel 20 éve járok Judithoz tornázni. Először alakformálásra, majd amikor "kinőttem" belőle, áttértem a gerinctornára. Az órákban az a jó, hogy az egész testet megmozgatjuk. Változatosak a gyakorlatok és nagyon jó a hangulat. Minden alkalommal testben, lélekben megújulok.
Most már 30 éves fiam is ide jár. Ő is jól érzi magát, mert itt kortól függetlenül jó az embernek!
Szántó Ildikó


"Nagyon szívesen járok hozzád, még ha nem is tudok mindent megcsinálni, de legalább így én is érzem majd a fejődést. Gratulálok, szerintem nagyon hozzáértő és valóban lelkes oktatóra akadtam személyedben."
Adler kata


"Nagyon jó tanár és egyben edző a Judit. Kitartó munkája már látszik rajtam. Pedig nem volt könnyű!

De ha ő főzi a teát abból ne igyál!

A viccet félretéve ha nem mozogtál már több éve, de valamit szeretnél csinálni, változtatni magadon, akkor jó helyen vagy. Nála nem kell, hogy márkás edző cuccod legyen, nem kell szégyellned, hogy súly felesleged van. Ha valamid fáj vagy csak kezd fájni (hátad, lábad, nyakad) különösen ajánlom, hogy járj az óráira!"
Cserháti Anikó


"Judit az, aki megszerettette velem a mozgást, Ő az, akinek segítségével elfeledhetem balesetem és sokszor szinte tünetmentes lehetek. (Autóbaleset során gerinccsigolyám eltört, az orvosok nem garantálták teljes felépülésemet.)
Szaktudása mellett vidám, kedves egyénisége nem csak a testedet, lelkedet is gyógyítja! Mindenkinek ajánlom Őt!"
Antal Zsuzsa


Hogy a Te véleményedet is megoszthassam másokkal, kérlek írd meg nekem emailben a lent látható címre.